• Mededelingen

  • Admin

   Attentie: Raid Leaders   14-09-16

   Bij het aanmaken van een Event, dubbel-check even of je de optie "Vraag om Antwoord" hebt aangezet. Dit geeft een raider de mogelijkheid om deelname te bevestigen door op de knop te klikken. Kom je ergens niet uit? Stel hier dan een vraag: http://hgwow.nl/forums/forum/11-vragen/

Power Pugs

    

Power Pugs
Alatta

hey gasten ik kan helaas niet mee vanavond, ik had alatta het al laten weten, maar om rest van raidleaders te informeren laat ik hier ook nog maar berichtje achter. ik heb een weekendje weg met de familie en ben pas zondag avond weer terug, have fun en hoop dat jullie veel gear winnen en alle bosses neer krijgen geluk!!

Groetjes Tovenaresje

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
 • Wie is online   0 leden, 0 anoniem, 4 gasten (toon volledige lijst)

  Er zijn op dit moment geen geregistreerde gebruikers online

Over HG

Hollands Glorie is een grote Nederlandstalige World of Warcraft cross-realm community. En is bekend onder een ruim publiek, zowel Nederlandse als Belgische World of Warcraft spelers. Onze community is opgestart in 2009. En sinds 2015 zijn we enorm gegroeid, door het cross-realm netwerk en het uitgebreide aanbod van georganiseerde in-game activiteiten. Met meer dan 4500 leden is Hollands Glorie één van 's werelds grootste World of Warcraft communities.

Site Links

Forum 

Kalender

Blogs