Johnysnake

Oproep onderzoek naar game-gedrag en de verbondenheid tussen broers/zussen

1 bericht in deze discussie

We hebben een oproep ontvangen van Iris en Ines. Beide student aan de Radboud Universiteit. Zij zouden graag beroep doen op de community en vragen om jullie hulp. Hieronder kun je de oproep doorlezen.

 

 

Hallo allemaal!

Wij zijn Iris en Ines en studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voor ons onderzoek naar game-gedrag en de verbondenheid tussen broers/zussen zijn wij op zoek naar minimaal 60 personen om onze anonieme digitale vragenlijst in te vullen.
Ben je een WoW speler, ouder dan 18 jaar, begrijp je geschreven Engels en heb je een broer of zus? Dan zoeken wij jou! Klik op deze link: http://fmru.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0PzqdJVL8VbzDF3 en vul de gehele vragenlijst in. Het duurt ca. 10 minuten. Wij zoeken voornamelijk mensen die WoW samen met hun broer/zus spelen, maar dit is niet noodzakelijk.
Je deelname wordt zeer gewaardeerd! Natuurlijk stellen we het ook zeer op prijs als je je WoW spelende broer/zus of andere (internationale) WoW spelers vraagt om deze vragenlijst in te vullen.
Alvast heel erg bedankt!

Iris & Ines

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!


Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.


Nu aanmelden

Over HG

Hollands Glorie is een grote Nederlandstalige World of Warcraft cross-realm community. En is bekend onder een ruim publiek, zowel Nederlandse als Belgische World of Warcraft spelers. Onze community is opgestart in 2009. En sinds 2015 zijn we enorm gegroeid, door het cross-realm netwerk en het uitgebreide aanbod van georganiseerde in-game activiteiten. Met meer dan 4500 leden is Hollands Glorie één van 's werelds grootste World of Warcraft communities.

Site Links

Forum 

Kalender

Blogs