Kamikaze!

Wie zijn wij?

Kamikaze is een raidteam met oude en nieuwe Hollands Glorie leden. Ons doel is om gezellig te raiden en daarbij ook de benodigde progress te behalen. Wij zullen ons uiterste best doen om voor de volgende patch de raid op Heroic gecleard te hebben.

 

De raid wordt geleid door Jahmilla (Jahmmy) met ondersteuning van Springcaller, Scarlok (Batibath) en Zeldum.

 

Wat doen wij?

Kamikaze is vooral een Heroic progression raiding team. Dit betekent dat we alles op alles zullen zetten om Heroic te voltooien. Nadat we heroic gehad hebben, zullen we ook proberen de Mythic difficulty te voltooien.

Verder is het wel de bedoeling dat het erg gezellig blijft, dat je er elke week weer naar uitkijkt om met ons te gaan raiden. Gezelligheid staat op 1.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een gezellig en gepassioneerd team, goede begeleiding tijdens het raiden en de eventuele mogelijkheid tot het spelen van andere rollen in alt runs (dit zal pas gebeuren als we de raid goed aankunnen). Daarnaast bieden wij ondersteuning in het gearen van je characters buiten de raids om door middel van bijvoorbeeld Mythic dungeon runs.

 

Wanneer raiden wij?

Wij raiden op woensdag- en zondagavond van 20:00-23:00. We verzamelen om 19.30 op mumble en zullen dan richting de raid instance gaan om te summonen.

19:30 -19:45: Verzamelen op Mumble en naar instance

19:45 - 20:00: Beginnen met het opruimen van de adds

20:00: Eerste bosspull

20:00 - 23:00: Progress raiden

Rond elk heel uur(dus om 21:00 en 22:00) zullen pauzes van 5 minuten worden gehouden voor een eventueel toiletbezoek of wat te drinken.

 

Mumble

Heb je nog geen mumble? Download het dan hier: http://www.mumble.com/

De gegevens die je nodig zult hebben van onze server zijn als volgt:

Label: Hollands Glorie

Adress: voiceserver.hgwow.nl
Port: 64738

Username: "Jouw gewenste naam"  Wij raden je hier aan je main character naam te gebruiken zodat duidelijk is wie wie is.

 

Wat verwachten wij?

Wij verwachten dat onze leden zich goed voorbereiden op de raids door van tevoren de tactics te bestuderen en bepaalde addons te installeren. Tijdens het raiden zullen wij onze leden ook tips meegeven of aandachtspunten en wij verwachten van hen dat hier ook wat mee gedaan word. Natuurlijk verwachten wij ook zelfreflectie van onze leden en dat dat er meegedacht wordt over wat er nog beter kan in de raid in het algemeen.

 

iedereen wordt verwacht een itemlevel van 890+ te hebben. Enchants en gems zijn verplicht. Eigen flasks, foods en potions zijn nodig.

 

Tenslotte verwachten wij dat onze leden elke raidavond beschikbaar zijn en indien er een keer iets tussenkomt dit van tevoren aan wordt gegeven. In de Kalender op de website dienen de leden voor iedere raidavond 1 dag van te voren aan te geven of ze aan- of afwezig zijn, zodat de raidleader daar bij de opstelling van het team en de keuze voor de raid rekening mee kan houden.

 

Wat zoeken wij?

Kamikaze is op dit moment actief opzoek naar een hunter. Daarnaast is iedereen welkom om zich aan te melden voor een trial via het forum. Wij zullen iedere aanmelding altijd beoordelen en bekijken of er binnen het team plek is. Item level minimaal 890.

Stuur me een bericht of in-game via Battletag: Jahmmy#2416

 1. Kalender

  1. 31
   items

Activity Feed


ShyGuy

Members

Geplaatst (bewerkt)

.

bewerkt door ShyGuy

Deel deze opmerking


Link naar opmerking


Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!


Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.


Nu aanmelden

 • Wie is hier   0 leden

  Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

 • Aanstaande activiteiten

  Geen aankomende activiteiten gevonden

Over HG

Hollands Glorie is een grote Nederlandstalige World of Warcraft cross-realm community. En is bekend onder een ruim publiek, zowel Nederlandse als Belgische World of Warcraft spelers. Onze community is opgestart in 2009. En sinds 2015 zijn we enorm gegroeid, door het cross-realm netwerk en het uitgebreide aanbod van georganiseerde in-game activiteiten. Met meer dan 4500 leden is Hollands Glorie één van 's werelds grootste World of Warcraft communities.

Site Links

Forum 

Kalender

Blogs