Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 09-01-17 in all areas

 1. 1 like

  Uit het album Notice me Senpai~ - Trial of Valor

  Trial of Valor: Helya normal kill door team Notice me Senpai~
 2. 1 like
  In-game gedragscode 1. Van alle leden wordt verwacht bekend te zijn met deze gedragscode. 2. Per persoon mogen er meerdere characters (alts) aan een guild worden toegevoegd. Dit zolang de guild niet zijn maximale capaciteit heeft bereikt, mocht dit wel het geval zijn worden er alleen alts vanaf lvl 100 toegelaten. 3. De eisen die we stellen aan een potentieel lid is dat de persoon Nederlands spreekt en begrijpt. En dat de persoon grove, racistische en asociale taal buiten het spel laat. 4. Schelden op andere leden wordt niet getolereerd en zal leiden tot een waarschuwing. 5. Leden zijn vrij om hun mening te uiten op guildchat en in openbare voicechat kanalen, maar namen hoeven hierin niet vermeld te worden. 6. De voertaal binnen de community is Nederlands. Zorg ervoor dat je taalgebruik in guildchat op niveau blijft. Probeer ook zoveel mogelijk “spam” binnen de guildchat tot een minimum te beperken, als je een grote discussie aangaat met anderen doe dat dan via een party chat, een whisper of join een voicechat kanaal waar je mondeling kan discussiëren. 7. Indien er problemen of conflicten zijn tussen leden wordt er van de betrokkenen verwacht dit te melden aan een Social Officer of Guild Officer. 8. Als lid van de Hollands Glorie community gedraag je jezelf als een beschaaft individu. Het oplichten of misbruiken van andere leden of spelers is niet toegestaan. Ook bedelen voor gold of items wordt niet getolereerd. 9. We zijn een nette community, dus als Hollands Glorie onder jouw naam staat ben je verantwoordelijk dat de naam van Hollands Glorie eervol wordt gedragen. Dit betekend dat je je fatsoenlijk gedraagt. Dit geld voor alles wat je doet in-game. Dit betekend ook dat je een character naam draagt die niet aanstootgevend is. We nemen hierbij de regels van Blizzard als leidraad maar dat geld uiteraard ook voor alle Nederlandstalige versies ervan. 10. De guild bank is er om guild leden te helpen, niet om jezelf te verrijken. Hollands Glorie biedt een basis aanbod van items en guild repair ter beschikking aan alle leden. Bijdrages in de vorm van items, donaties en deelname aan activiteiten dragen bij aan het aanbod per guild. 11. Reclame met commerciële belangen is niet toegestaan in guildchat en openbare voicechat kanalen: niet in tekst, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van linken naar commerciële pagina's in de hoop hits te genereren.
 3. 1 like
  Forum regels 1. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor de persoonlijke informatie die ze geven en de gebruikersnaam die ze kiezen. Je hoeft je niet onder je eigen naam te registreren. Dit is een openbaar forum waar iedereen zich kan registreren, dus iedereen kan de berichten en andere informatie lezen. Het is ook mogelijk dat berichten vindbaar worden met zoekmachines. 2. Per persoon mag er één account worden gemaakt. 3. Een eenmaal aangemaakt hoofd account kan niet worden verwijderd. 4. Leden moeten berichten plaatsen op een manier die respectvol is voor andere forum gebruikers. Schelden op andere leden wordt niet getolereerd en zal leiden tot een waarschuwing. 5. Leden zijn vrij om hun mening te uiten op het forum, maar namen hoeven hierin niet vermeld te worden. 6. Leden dienen zich niet als moderators te gedragen. 7. Berichten moeten in een passend forum worden geplaatst. 8. Leden moeten een passende, beschrijvende en inhoudelijke titel gebruiken bij het plaatsen van een nieuw onderwerp. Voorbeelden van slechte titels zijn: "Help!", "Was is dit?", “Vraagje”, etc. 9. Bij het reageren moeten leden bij de inhoud van het onderwerp blijven of een nieuw onderwerp starten. Dit betekent niet dat je niet terloops wat off-topic opmerkingen kan plaatsen, maar zorg er voor dat het originele onderwerp niet helemaal verandert. Forumonderwerpen dwalen van nature soms af. Wanneer dat gebeurt, is het een goede gewoonte om een nieuw onderwerp aan te maken. 10. Reclame met commerciële belangen is niet toegestaan in je berichten, bijlagen, onderschrift en avatar: niet in tekst, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van linken naar commerciële pagina's in de hoop hits te genereren. 11. De bepaling van wat beschouwd wordt als onfatsoenlijk, vulgair, ongepast of anderzins niet voldoen aan deze forumregels zoals beschreven in deze punten, is aan de moderators en niet de gebruikers.

Over HG

Hollands Glorie is een grote Nederlandstalige World of Warcraft cross-realm community. En is bekend onder een ruim publiek, zowel Nederlandse als Belgische World of Warcraft spelers. Onze community is opgestart in 2009. En sinds 2015 zijn we enorm gegroeid, door het cross-realm netwerk en het uitgebreide aanbod van georganiseerde in-game activiteiten. Met meer dan 4500 leden is Hollands Glorie één van 's werelds grootste World of Warcraft communities.

Site Links

Forum 

Kalender

Blogs