Usefanoek

Members
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutral

1 Volger

Over Usefanoek

 • Rang
  Member
 • Verjaardag 26-03-77

WoW details

 • Main Charater
  Kwákzalver
 • Main Guild
  HG WOW - Silvermoon
 • Battletag
  Usefanoek#2831
 • In-game activities
  Casual

Recente profielbezoeken

154 profielweergaven
 1. Wegens overdonderende interesse (not....) zal het waarschijnlijk hierbij blijven,,,, Antwoord bem ik wel nog verschuldigd: Te stellen vraag: "Wat is volgens je broer de verkeerde weg?" en dan wijzen ze allebei de juiste kant op.
 2. Hoi hoi, net een selfie camera gewonnen..... puur lol.
 3. Lol, hij zou ook gewoon kunnen gaan zitten natuurlijk....
 4. Hoi hoi, leek me leuk om naast de moppen ook eens een paar raadsels te delen. Kan iedereen zijn hersens eens goed laten werken. Afhankelijk van de reacties, denk ik ongeveer na een week de juiste oplossing te posten (hints worden in tussentijd niet gegeven.) Raadsel 1: (in reacties graag verwijzen naar het nummer van het raadsel) Je komt op een T-splitsing en weet niet of je naar links of naar rechts moet om naar stad X te gaan. Gelukkig staat er een huis, waar je aanbelt voor inlichtingen te vragen. Een tweeling doet open en delen mee dat je maar 1 vraag mag stellen aan beiden tegelijk. Probleem is dat 1 van de tweeling altijd liegt en de andere altijd de waarheid spreekt, maar je weet niet wie liegt en wie niet. Ze zullen allebei op het zelfde moment hun antwoord op je enkele vraag geven. Welke vraag stel je, om erachter te komen wat de juiste weg naar stad X is?? PS iedereen is welkom om nieuwe raadsels te posten natuurlijk PS2 Oeps, zie nu dat dit in verkeerde fórum is geplaatst, had in Vrije onderwerpen gemoeten. Kan iemand dit verplaatsen ? Toldya??
 5. Een vrouw loopt met moordlustige blik de apotheek binnen en eist: "ik wil cyanide". "Maar mevrouw, wat wilt u daar nu mee gaan doen, dat is gevaarlijk", zegt de apotheker. "Mijn vent vermoorden" "Maar dat kan ik echt niet verkopen mevrouw, dan ben ik medeplichtig aan moord", stamelt de apotheker. De vrouw haalt haar GSM boven en toont hem een foto van haar vent met zijn vrouw intiem in bed. Reageert de apotheker: "Ah juist mevrouw, ik zie dat u een geldig voorschrift heeft."
 6. Spoedige beterschap toegewenst!
 7. Tanaan jungle
 8. Morgen, ik dacht nog eens een kijkje te gaan nemen bij het fórumspel "verander een letter (woorden met 4 letters)". Wist niet meer precies waar deze discussie stond, dus maar gezocht met de zoekfunctie en zo bij de eerste pagina van de discussie terechtgekomen. Om het spel door te spelen moet je natuurlijk de laatste pagina hebben met het meest recente woord. Blijkt nu dat ik niet naar de andere pagina's kan gaan. knoppen paginanummers (1,2,3 in deze discussie) werken niet knop volgende pagina doet ook niets knop laatste pagina doet ook niets invulveld voor "ga naar paginanummer X" werkt ook niet. Heb dit geprobeerd in internet explorer en chrome, beiden hetzelfde probleem: er gebeurt gewoon niets.... VG, Daan
 9. Als ik bovenstaande facebook-link volg, zegt ie dat de informatie momenteel niet beschikbaar is. Volgende link lijkt wel op de juiste plek terecht te komen: https://www.facebook.com/groups/hgwow/ VG, Daan
 10. Goede morgen, Sinds een paar dagen verschijnt in Internet Explorer de melding dat enkel veilige inhoud geladen wordt bij het openen van de hgwow homepage. Als ik op de knop druk voor alle inhoud te laden, ververst het scherm en komt dezelfde waarschuwing weer tevoorschijn. In google Chrome heb ik dit probleem niet. VG, Daan
 11. @Johnysnake @Jaeger Bedankt voor het medeleven. Gelukkig gaat het al iets beter. Uit het ziekenhuis met 45% longcapaciteit, nog niet veel maar toch al een verbetering van bijna 30%. Scheelt imens veel voor haar. Ze heeft meegedaan aan een blinde test van een nieuw medicijn (50% pacienten op placebo, 50% op medicijn, maar je weet niet in welke groep je zit), maar hielp niet veel. Inmiddels (na 6 maanden blind) krijgt ze zeker het test medicijn en blijkt dus vruchten af te werpen.... Terug op de goede weg.
 12. Mijn moeder weer opgenomen in het ziekenhuis met slechts 35% longcapaciteit. Even erg als voor haar longtransplantatie.... gaat niet goed.
 • Who's Online

  Geen weer te geven leden

Over HG

Hollands Glorie is een grote Nederlandstalige World of Warcraft cross-realm community. En is bekend onder een ruim publiek, zowel Nederlandse als Belgische World of Warcraft spelers. Onze community is opgestart in 2009. En sinds 2015 zijn we enorm gegroeid, door het cross-realm netwerk en het uitgebreide aanbod van georganiseerde in-game activiteiten. Met meer dan 4500 leden is Hollands Glorie één van 's werelds grootste World of Warcraft communities.

Site Links

Forum 

Kalender

Blogs