Icemotion

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Icemotion

 • Rang
  Member
 • Verjaardag

Personal Information

 • City
  Apeldoorn

WoW details

 • Main Charater
  Yserim
 • Main Guild
  HG WOW - Stormrage
 • Battletag
  icemotion#2274
 1. Tof idee! Ik ga ook kijken of het past zodra er een datum bekend is
 2. N'zoth Een van de 4 Old gods en de enige waarvan we ingame nog zo goed als niets hebben gezien.
 3. Ik moet bij Kingslayer altijd vooral aan Game of Thrones denken... Maar goed, door met de lijst; de letter L van; Lordearon. Het menselijke koninkrijk welke de aanval leidde in de 2e oorlog tegen de Orcs en later werd vernietigd door de Scourge en zijn plague in de 3e oorlog. Onder de vroegere hoofdstad vind men tegenwoordig de Undercity.
 4. Sinds afgelopen weekend ongeveer last van een internetverbinding die willekeurig meerdere keren per dag eruit klapt.. super irritant.. en dan vervolgens blijkt een afspraak krijgen met een monteur die het gaat onderzoeken ook nog eens lastig zodat die maandag pas komt.. Hopen jullie ff met me mee dat ik morgenavond tijdens het raiden met de Power Pugs eventjes een stabiele verbinding heb?
 5. (You face) JARAXXUS!! EREDAR LORD OF THE BURNING LEGION!! https://www.youtube.com/watch?v=MkeC9WVVsQ4
 6. Gul'dan Lijkt me duidelijk
 7. En dan de laatste (voor we weer van voor af aan beginnen ) Zul'Jin! Een warlord van de Amani Tribe die al te vinden was in Warcraft 2. Hij is ook een boss in Zul'Aman en is onlangs aan de Nexus toegevoegd in Heroes of the Storm.
 8. En dan de laatste (voor we weer van voor af aan beginnen ) Zul'Jin! Een warlord van de Amani Tribe die al te vinden was in Warcraft 2. Hij is ook een boss in Zul'Aman en is onlangs aan de Nexus toegevoegd in Heroes of the Storm.
 9. Precies, nog niet compleet.. en dus nog een paar letters te gaan.. Xavius Next up; Y.
 10. Varimathras Lore info; Varimathras is een Dreadlord (aka Nathrezim) die tijdens de Third war (aka Warcraft III) in Lordearon werdt achtergelaten om de undead daar te besturen. Totdat Arthas terugkwam. Hij heeft ook een tijd lang Sylvanas gediend.
 11. Ik hoorde het al tijdens de Social raid afgelopen vrijdag. Lijkt me interessant, maar ik denk er nog even over na Ik had nog wel een vraag; wat verwachten jullie van een raider qua aanwezigheid? Minimaal 3 van de 4 aanwezig of?
 • Who's Online

  Geen weer te geven leden

Over HG

Hollands Glorie is een grote Nederlandstalige World of Warcraft cross-realm community. En is bekend onder een ruim publiek, zowel Nederlandse als Belgische World of Warcraft spelers. Onze community is opgestart in 2009. En sinds 2015 zijn we enorm gegroeid, door het cross-realm netwerk en het uitgebreide aanbod van georganiseerde in-game activiteiten. Met meer dan 4500 leden is Hollands Glorie één van 's werelds grootste World of Warcraft communities.

Site Links

Forum 

Kalender

Blogs