Spring naar bijdragen
vayarowsu

Druid en maar 2 relics

Recommended Posts

Goededag allen,

 

Ik heb een vraagje van de meer ervaren spelers hier, omdat ik net 2 weken begonnen ben na een jaar pauze in WOW.

Ik heb tot nu eigenlijk alle questen gedaan in de dreamgrove, Emerald dreamway en de questen van Khadgar (Ik krijg nu alleen mythic dungeon questen van hem)

Is het zo dat de druid campaign een rare samenstelling heeft, in het opzicht dat je overal en nergens heen moet reizen voor questen? Of ik ben ik gewoon dom bezig en ben ik wat vergeten?

Helaas weet ik niet welke questen ik allemaal al gedaan heb tot nu toe, in ieder geval niet alle questen :/ Is er iemand die mij misschien op weg kan helpen? Zou namelijk heel wat met me ilvl schelen haha!

 

Bij voorbaat dank,

Vaya / Feraligatr - Ravencrest

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Het kan inderdaad zijn dat je veral en nergens naartoe moet voor die questen. Kan het me niet zo hard meer herinneren bij druid maar bij DK is dit verschrikkelijk. Gewoon je questlog en tabje campaign volgen en je komt er wel :)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

inderdaad gewoon de questlines volgen en die mythics doen, dan kom je vanzelf wel bij je 3e slot, ik main druid in legion en het is inderdaad ook een vage questline setup, maar als je gewoon het kopje campaign volgt in je log dan komt het vazelf goed :P .

voor vragen kan je altijd terecht.

Greetings,

Finnah-Sylvanas

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

heb je de quest al gedaan waarbij je 5 missions moet doen? en daarna de quest met de 20 worldquests als je die 2 gedaan hebt moet je een nieuwe quest krijgen :)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb een ticket aangemaakt, blijkbaar was er onder 1 van de worldquesten nog een quest die ik moest doen, vandaar dat ik de quest niet zag (was in Val'sharah, maar niet in dreamgrove) de gm heeft me netjes verder geholpen, met waar ik die quest precies kon vinden, hij snapte de verwarring ook wel :P

 

Ik dank u allen voor uw hulp

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen

Om te reageren moet je geregistreerd en ingelogd zijn

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Ben je al lid? Log hier in.

Nu Inloggen


Over ons

Hollands Glorie is een Nederlandstalige World of Warcraft community en is actief op meer dan 25 realms. Onze guilds zijn cross-realm met elkaar verbonden en vormen samen een groot Nederlandstalig netwerk van enkele duizenden spelers. Hollands Glorie organiseert onder andere sociale in-game events, raids (Normal & Heroic) & rated battlegrounds.

Links

Meer over Hollands Glorie

×