Spring naar bijdragen
Log in om dit te volgen  
Johnysnake

Oproep onderzoek naar game-gedrag en de verbondenheid tussen broers/zussen

Recommended Posts

We hebben een oproep ontvangen van Iris en Ines. Beide student aan de Radboud Universiteit. Zij zouden graag beroep doen op de community en vragen om jullie hulp. Hieronder kun je de oproep doorlezen.

 

 

Hallo allemaal!

Wij zijn Iris en Ines en studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voor ons onderzoek naar game-gedrag en de verbondenheid tussen broers/zussen zijn wij op zoek naar minimaal 60 personen om onze anonieme digitale vragenlijst in te vullen.
Ben je een WoW speler, ouder dan 18 jaar, begrijp je geschreven Engels en heb je een broer of zus? Dan zoeken wij jou! Klik op deze link: http://fmru.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0PzqdJVL8VbzDF3 en vul de gehele vragenlijst in. Het duurt ca. 10 minuten. Wij zoeken voornamelijk mensen die WoW samen met hun broer/zus spelen, maar dit is niet noodzakelijk.
Je deelname wordt zeer gewaardeerd! Natuurlijk stellen we het ook zeer op prijs als je je WoW spelende broer/zus of andere (internationale) WoW spelers vraagt om deze vragenlijst in te vullen.
Alvast heel erg bedankt!

Iris & Ines

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites

Maak een account aan of log in om een reactie te plaatsen

Om te reageren moet je geregistreerd en ingelogd zijn

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Inloggen

Ben je al lid? Log hier in.

Nu Inloggen

Log in om dit te volgen  

Over ons

Hollands Glorie is een Nederlandstalige World of Warcraft community en is actief op meer dan 25 realms. Onze guilds zijn cross-realm met elkaar verbonden en vormen samen een groot Nederlandstalig netwerk van enkele duizenden spelers. Hollands Glorie organiseert onder andere sociale in-game events, raids (Normal & Heroic) & rated battlegrounds.

Links

Meer over Hollands Glorie

×