Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  resurrection
 3. ander Nieuw hier

  welkom bij de guild. groeten, folkert
 4. ander Nieuw hier

  Hallo Allemaal, Ik ben sinds kort in wow lid van de guild. Heb hiervoor in wow gespeeld van burning crusade en the leech king als tank, maar omdat het te lang geleden is heb ik nu een ander karakter. Mijn naam is Hans en ben geboren op 27 maart 1971. Ik woon samen met mijn vrouw in een mooi vrijstaand huis aan een beek. Mijn hobbies zijn reizen, gamen en gezelligheid met vrienden. Ik zie jullie verder online, en wens jullie plezier en succes in het spel en buiten het spel.
 5. Nieuw hier

  silvermoon is de guild heel actief. altijd welkom. weet niet hoe het in raven rest is.
 6. Nieuw hier

  Wesley hier vraagje is de guild nog actief in raven rest zo niet is het dan het juiste om over te stappen naar silvermoon?
 7. nieuw hier

  Is raven rest nog actief?
 8. Community Channel

  Als ik mij niet vergis is dit de invite link voor de community https://blizzard.com/invite/9qMDVVINDN Maar je kunt ook op discord kijken, of anders even aan Patrick vragen.
 9. nieuw hier

  Hoi Wim, Ik ben ook net overgestapt van Argent-Dawn naar Silvermoon, en het is een gezellige guild. Dus ook welkom alvast. Groetjes.. René
 10. Community Channel

  Hoi, Is er toevallig al een Comunnity Channel gemaakt? Lijkt mij wel grappig
 11. nieuw hier

  Hoi Wim! Ik kan natuurlijk niet alles voorzien maar mijn tag is Patrick#24500. Als je mij niet vindt is er de optie om even te kijken of "hgwow" wat oplevert. Ook, zou je misschien gewoon jouw tag hier even kunnen posten? Dan kunnen we je vinden. Wij hebben veel ervaring met mensen die het leuk vinden mee te doen op een tijdstip dat het ze uitkomt. Jij bent zeker welkom. Groetjes, Patrick Tan patrick#24500
 12. nieuw hier

  nice, de dag dat ik weer wat tijd heb kom ik tot bij jullie. Wie kan ik aanspreken op Silvermoon?
 13. Nieuwe videokaart?

  Mensen, Toch de pc verkocht om over te gaan op een laptop. Merkte dat ik niet graag alleen boven zit.. Nu kwam ik onderstaande laptop tegen via marktplaats (bij mij in de buurt en een mooi prijsje dacht ik zo) Advies? https://www.marktplaats.nl/a/computers-en-software/laptops-en-notebooks/m1307501330-lenovo-legion-y520-game-laptop.html?c=9b26ed2a557deff636f4f8b9c5b7a618
 14. nieuw hier

  Hoi Wim! Op Silvermoon ben je zowiezo welkom. We zijn een voornamelijk social guild met wekelijks een social raid, hoewel dat met de expansie even anders wordt, en daarnaast op de zondag wat guild achievement gerelateerde events.
 15. nieuw hier

  Hallo allemaal, ben net nieuw .. op welke server kan ik nog joinen?? wie kan er nog iemand gebruiken??
 16. Hallo allemaal! Laten we spelen in de steden. Ik begin het eerste woord "Amsterdam"

 1. Load more activity

Over ons

Hollands Glorie is een Nederlandstalige World of Warcraft community en is actief op meer dan 25 realms. Onze guilds zijn cross-realm met elkaar verbonden en vormen samen een groot Nederlandstalig netwerk van enkele duizenden spelers. Hollands Glorie organiseert onder andere sociale in-game events, raids (Normal & Heroic) & rated battlegrounds.

Links

Meer over Hollands Glorie

×