Spring naar bijdragen
Hollands Glorie

Toldya

Webmaster
 • Aantal bijdragen

  80
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Days Won

  5

Toldya last won the day on 26 juli

Toldya had the most liked content!

Waardering in de gemeenschap

18 Good

1 Volger

Over Toldya

 • Rang
  Advanced Member
 • Verjaardag 20-03-89

Personal Information

 • City
  Rotterdam

WoW details

 • Main Charater
  Toldya
 • Main Guild
  Hollands Glorie - Sylvanas
 • Battletag
  lol#23482
 • In-game activities
  Casual
  Raiding
  Pvp
 1. chatbox geeft foutmelding

  Hartelijk dank voor het melden van deze bug. Ik dacht het probleem opgelost te hebben, want ik heb met mijn TestAccount (zelfde rechten) gewoon toegang tot de chat, maar ik ga nogmaals kijken.
 2. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  Flask
 3. Transmogs

  Hallo Asmodya, Hartelijk dank voor je vraag. Momenteel bekijken we even nog de vraag voor een sub-forum om transmogsets te delen, showen en bespreken. In de tussentijd is er een chatbox toegevoegd aan de website, waarin je eventueel af kan spreken om runs te houden. Even afwachten dus nog.
 4. Raiden

  - Topic Gesloten - Deze discussie is inmiddels onderling met een leidinggevende besproken.
 5. Meewerken aan deze website

  Vanaf vandaag gaan we aan de slag met de vertaling van Engels naar Nederlands Omdat het gaat om 527 pagina's met op iedere pagina 25 velden, zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers. Belangrijk aan het vertalen is, dat de terugkerende woorden overal het zelfde benoemd moeten worden. Bijvoorbeeld: persoon A heeft het woord "images" op 40 pagina's vertaald naar, "afbeeldingen". Dan is het niet de bedoeling dat er 2 pagina's tussen zitten, waarbij "images" vertaald is naar "foto's" Aangezien dat iets is dat zomaar kan gebeuren, wil ik alle vrijwilligers graag van te voren even op Mumble spreken. Mocht je aangenomen zijn, dan bespreken we hoeveel pagina's je wil vertalen. Vervolgens krijg je toegang tot het admin paneel, waar je (gedeeltelijk) aan de vertaling kan meewerken.
 6. Tutorial: Addons gebruiken (What the Addon?)

  Wat zijn Addons? Addons zij lokale (alleen voor jou zichtbare) bestanden in je WoW map, die mogelijk je tijd in WoW een stuk makkelijk gaan maken. Een Addon zou je dus kunnen zien als een app voor in World of Warcraft. Installeer je de DBM app (lees: addon), dan wipe je minder vaak Hoe installeer ik Addons? De makkelijkste manier om Addons te installeren, is met behulp van de Curse Client. Na het installeren van de Curse Client, registreer je een account en volg je rustig alle stappen. Uiteindelijk kom je op dit scherm: Van daaruit kan je rondkijken, of zoek een specifieke Addon m.b.v. het zoekveld. Onthoud wel, hoe meer Addons je installeert, hoe trager je WoW is (lagere FPS is een goed voorbeeld). Hoe gebruik ik Addons? Na het installeren van een Addon staat deze standaard aan, wanneer je World of Warcraft opnieuw opgestart hebt. Als een Addon te lang geleden geupdate is, kan het zijn dat deze niet meer werkt. Zorg er dus altijd voor dat je Addons up-to-date zijn. Bijna alle Addons hebben een in-game / commando. Zoals Deadly Boss Mods bijvoorbeeld /dbm heeft. Door die / commando's, kom je in het configuratiescherm van de Addon (let wel, soms is het commando iets als: "/abc config" of "/abc settings"). Verder is het vooral belangrijk om zelf aan de gang te gaan, dus waar wacht je nog op?
 7. Om alles - ook in de toekomst - overzichtelijk te houden plaats ik, in dit topic, linkjes naar wat anderen hebben gedeeld Gecategoriseerd op functie, en binnen die functie op alfabetische volgorde. Tutorial: What the Addon? (uitleg over wat addons zijn en hoe het werkt) PvE (alle classes & specs) Deadly Boss Mods (klik voor download) Deze addon geeft je alle informatie gedurende de hele dungeon, raid & world boss. DBM waarschuwt - d.m.v. /s - iedereen om je heen wanneer jij weer eens het doelwit bent geworden van ability, of een AOE damage debuff. Ook geeft het waarschuwingen zoals: INTERRUPT <Irritante Healer Trash> <Naam van Spell> (bijvoorbeeld: INTERRUPT Helarjar Priest > Mending Swell) UI Aanpassingen WeakAuras 2 (klik voor download) Een addon die je visuele hulpmiddelen geeft. Bijvoorbeeld: Je krijgt een trinket proc waardoor je crit omhoog gaat. Je zou dan gelijk kunnen beginnen met bursten voor optimale damage, maar je zag het te laat en de proc duurt nog maar 2 seconde. Kans voorbij, dps laag. Daarvoor, en voor vele andere toepassingen, is WeakAuras 2. Configuratie info / scripts voor WA2 vindt je hier: in de Post door Darkbunny Bartender4 (klik voor download) Deze addon geeft je de vrijheid om alles in de onderste balk te verplaatsen, vergroten, verkleinen, verbergen, et cetera. Met alles, bedoelen ze ook alles. Van XP-bar tot Bag, alles (in de onderste balk) kan je aanpassen. Ook zijn er verschillende skins te krijgen, zodat je helemaal je eigen stijl kan bepalen. Damage Meters Recount (klik voor download) Damage meters zijn damage meters zul je denken. Goed, dat is misschien ook wel zo, maar Recount gaat een stapje verder. Met deze addon kan je grafieken real-time bijhouden. Zo zie je duidelijk wanneer jij & je groep, beter presteerde. Heel veel opties, maar dat zie je ook terug in het geheugen (RAM gebruik. Skada (klik voor download) Deze addon doet het andersom. Je krijgt lijntjes en daar moet je het mee doen. Wel is er een hele hoop in te zien, en kan je - net als met recount - de hele uitstraling van het venstertje aanpassen (zoals kleuren, lettertypes, et cetera). Omdat deze addon geen luxe opties heeft, is het RAM gebruik van deze addon een stuk minder. Party, Dungeon & Raid Personal Loot Helper (more soon) Raid Tools (voor raidleaders) Exorsus Raid Tools (more soon) Class Specifieke addons Death Knight later meer Demon Hunter later meer Druid later meer Hunter later meer Mage later meer Monk later meer Paladin later meer Priest later meer Rogue later meer Shaman later meer Warlock later meer Warrior later meer
 8. [Forum spel] Verander 1 letter (woorden met 4 letters)

  Is dat wel een woord? Klinkt als dialect Heet
 9. Op Sylvanas is het gezellig druk

  41 online! Ze kwamen allemaal naar mijn nieuwe boots kijken denk ik
 10. Mythic + Runs

  tot
  MINIMALE requirements zijn 845 ilvl Zorg dat je je class en de dungeons goed kent Neem food buffs, flasks en potions mee Mythic + is vergelijkbaar met Greater Rifts uit Diablo III / of met Challenge Modes uit voorgaande expansions. Het verschil met challenge modes is dat je van Mythic + behoorlijk goede gear kan krijgen. Voor meer informatie, zie http://www.wowhead.com/guides/mythic-keystones-and-dungeons
×