Jump to content

Johnysnake

Administrators
 • Content count

  723
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Johnysnake last won the day on April 16 2018

Johnysnake had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About Johnysnake

 • Rank
  Doesn't Read Tactics
 • Birthday 03/14/1984

Personal Information

WoW details

 • Main Charater
  Chimero
 • Main Guild
  Hollands Glorie - Agamaggan
  Hollands Glorie - Argent Dawn
  Hollands Glorie - Doomhammer
  Hollands Glorie - Emerald Dream
  Hollands Glorie - Frostmane
  Hollands Glorie - Lightbringer
  Hollands Glorie - Outland
  Hollands Glorie - Ravencrest
  Hollands Glorie - Shattered Hand
  HG WOW - Silvermoon
  HG WOW - Stormrage
  Hollands Glorie - Sylvanas
  Hollands Glorie - Tarren Mill
  Hollands Glorie - Wildhammer
 • Battletag
  Johnysnake#2691
 • In-game activiteiten
  Casual
  Raiding
  Pvp

Recent Profile Visitors

2,033 profile views
 1. Hallo hallo [Treeg - Silvermoon]

  Is het gelukt?
 2. Anja

  Dag Anja! Tof dat je graag bij ons wilt joinen. Nu, op Saurfang hebben we helaas geen guild. Op deze pagina staat een overzicht van al onze guilds. Voeg me gerust toe op Battle.net, dan kan ik je voorzien van een invite. Als je bereidt bent om met een altje te joinen of een realm switch overweegt.
 3. Kevin

  Hoi Kevin! Van harte welkom.
 4. Izanamisu

  Leuk dat je erbij bent Iza. ; )
 5. Ariannonna - Argent Dawn

  Hey Ariannona, tof dat je hier even jezelf hebt voorgesteld.
 6. Nieuwe videokaart?

  Aight. Ja ik was in de veronderstelling dat het om 2x 4GB latjes ging. Mijn fout. En als het verschil geen invloed heeft is het top. Ik heb gewoon nooit anders gekend. Wel handig om te weten. Met 4 slots en twee verschillende sets latjes, zet men 1 set op slots 1 en 3, en de andere set op slot 2 en 4. Waarvoor dient dat precies?
 7. Nieuwe videokaart?

  Je plan is nu om naast je oude 4GB geheugenlatje een nieuwe 8GB lat te steken. Volgens mij gaat dat niet. Ook de clock speeds kunnen verschillen. In hoeverre dat invloed heeft weet ik niet zeker. Maar mij is geleerd om altijd twee dezelfde te nemen.
 8. Nieuwe videokaart?

  Ja ok. Maar dan is het toch beter dat hij die set pakt. Hij geeft aan: Ik bedoel hij kan beter twee dezeflde latjes pakken ipv van 1 van ieder. Toch? Ivm clock speeds, etc
 9. Nieuwe videokaart?

  Maar even voor de duidelijkheid? Je wilt er toch 2 latjes van 8 GB insteken eh? Want 2 + 1 werkt niet zo best, meen ik. Dan kun je beter gaan voor 2 nieuwe of 2 + 2.
 10. Nieuwe videokaart?

  Tof om te horen! Ben blij om te zien dat het allemaal gelukt is. Je RAM is een stuk makkelijk om te upgraden.
 11. Nieuwe videokaart?

  Oh, btw. Ik zie dat je alle kabels nog hebt insteken. Best die even te ontkoppelen, voordat je de pc-kast open maakt.
 12. Nieuwe videokaart?

  I agree. Al was dit voor mij op dat moment de enige optie. En ben er tot dus zo ver tevreden mee. Ik kan vooruit. Een upgrade kan over een paar jaartjes zonder moeite.
 13. Nieuwe videokaart?

  Er zijn ook kleine 1050 ti kaarten, zo heb ik een 1050 ti mini van Zotac. https://tweakers.net/pricewatch/654049/zotac-geforce-gtx-1050-ti-4gb-mini.html Hiermee speel ik zonder enige moeite de huidige games op High settings.
 14. Nieuwe videokaart?

  Hey Kieft, Ik heb zelf beperkte kennis en ik weet vrij weinig van Medion producten. Maar ik heb even het volgende opgezocht voor je. Je moederbord specificaties: https://ark.intel.com/products/75016/Intel-H81-Chipset Als het goed is kun je er gewoon een PCI Express 3.0 kaart insteken, zoals een 1050, 1050 ti of 1060. Die kunnen zowel WoW als PUBG spelen. Maar ook andere recente games. Al zul je misschien wel tegen beperkingen aanlopen met je processor en geheugen. De 8 GB, kun je wellicht uitbreiden naar 16 GB met twee nieuwe DDR3 latjes van 8 GB. Ik zou je adviseren om het ook nog eens aan derde te vragen, die iets meer kennis hebben. Maar nu heb je al wat ideeën om mee te spelen. Post anders eens een bericht in onze facebook groep. Daar zitten vaak wel wat technische leden die dat kunnen beantwoorden. https://www.facebook.com/groups/hgwow/ Of op Discord. https://discord.gg/NJKHEFA Succes! Johnysnake
 15. Sharrie - ravencrest

  Hey Sharon, Tof dat jezelf hier even voorstelt. En welkom uiteraard! Johnysnake

Over ons

Hollands Glorie is een Nederlandstalige World of Warcraft community en is actief op meer dan 25 realms. Onze guilds zijn cross-realm met elkaar verbonden en vormen samen een groot Nederlandstalig netwerk van enkele duizenden spelers. Hollands Glorie organiseert onder andere sociale in-game events, raids (Normal & Heroic) & rated battlegrounds.

Links

Meer over Hollands Glorie

×