Spring naar bijdragen
Hollands Glorie

Icemotion

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Icemotion

 • Rang
  Member

Personal Information

 • City
  Apeldoorn

WoW details

 • Main Charater
  Yserim
 • Main Guild
  HG WOW - Stormrage
 • Battletag
  icemotion#2274
 1. Gezellig

  Tof idee! Ik ga ook kijken of het past zodra er een datum bekend is
 2. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  N'zoth Een van de 4 Old gods en de enige waarvan we ingame nog zo goed als niets hebben gezien.
 3. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  Ik moet bij Kingslayer altijd vooral aan Game of Thrones denken... Maar goed, door met de lijst; de letter L van; Lordearon. Het menselijke koninkrijk welke de aanval leidde in de 2e oorlog tegen de Orcs en later werd vernietigd door de Scourge en zijn plague in de 3e oorlog. Onder de vroegere hoofdstad vind men tegenwoordig de Undercity.
 4. Je ergernissen van vandaag

  Sinds afgelopen weekend ongeveer last van een internetverbinding die willekeurig meerdere keren per dag eruit klapt.. super irritant.. en dan vervolgens blijkt een afspraak krijgen met een monteur die het gaat onderzoeken ook nog eens lastig zodat die maandag pas komt.. Hopen jullie ff met me mee dat ik morgenavond tijdens het raiden met de Power Pugs eventjes een stabiele verbinding heb?
 5. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  (You face) JARAXXUS!! EREDAR LORD OF THE BURNING LEGION!! https://www.youtube.com/watch?v=MkeC9WVVsQ4
 6. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  Gul'dan Lijkt me duidelijk
 7. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  En dan de laatste (voor we weer van voor af aan beginnen ) Zul'Jin! Een warlord van de Amani Tribe die al te vinden was in Warcraft 2. Hij is ook een boss in Zul'Aman en is onlangs aan de Nexus toegevoegd in Heroes of the Storm.
 8. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  En dan de laatste (voor we weer van voor af aan beginnen ) Zul'Jin! Een warlord van de Amani Tribe die al te vinden was in Warcraft 2. Hij is ook een boss in Zul'Aman en is onlangs aan de Nexus toegevoegd in Heroes of the Storm.
 9. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  Precies, nog niet compleet.. en dus nog een paar letters te gaan.. Xavius Next up; Y.
 10. [Forum spel] Het WoW Alfabet

  Varimathras Lore info; Varimathras is een Dreadlord (aka Nathrezim) die tijdens de Third war (aka Warcraft III) in Lordearon werdt achtergelaten om de undead daar te besturen. Totdat Arthas terugkwam. Hij heeft ook een tijd lang Sylvanas gediend.
 11. Nieuw raid team - Low Budget

  Ik hoorde het al tijdens de Social raid afgelopen vrijdag. Lijkt me interessant, maar ik denk er nog even over na Ik had nog wel een vraag; wat verwachten jullie van een raider qua aanwezigheid? Minimaal 3 van de 4 aanwezig of?
×