Spring naar bijdragen

Icemotion

Members
 • Aantal bijdragen

  19
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Over Icemotion

 • Rang
  Verslagen door Hogger

Personal Information

 • Woonplaats
  Apeldoorn

WoW details

 • Main Charater
  Yserim
 • Main Guild
  HG WOW - Stormrage
 • Battletag
  icemotion#2274
 1. Rankrage

  Ha! Stonden we gister toch maar mooi samen te tanken bij de Power Pugs
 2. Hallo allemaal ik ben Balkluiver (Sylvanas)

  Welkom!!
 3. Rankrage

  Welkom bij HG! Welke realm speel je? Dat mis ik nu eventjes in je post? En wellicht tot ziens bij een van de guild activiteiten!
 4. Goededag

  Welkom bij HG! En yay! Druid speler!
 5. Hallo allemaol [wolfsmoon- stormrage]

  Welkom bij HG! Ik zat onlangs al met je te kletsen in de guild chat op mijn vrouw haar character (Nenyaa, ook een mage en iets met een legendary )
 6. Yserim (Azuremyst - Stormrage)

  Zie topic-titel Yserim is mijn druid welke nu in HG zit. En Nenyaa is mijn vrouw haar mage.
 7. Yserim (Azuremyst - Stormrage)

  Hallo allemaal, sinds afgelopen vrijdag ben ik lid geworden van HG op Stormrage / Azuremyst en t leek me wel zo netjes om mezelf even voor te stellen hier. In t kort; Maarten, 36 jaar, wonend in Apeldoorn, werkend in Utrecht. Begonnen met WoW in Mists nadat ik mijn vrouw heb leren kennen. (En ik heb haar mede dankzij WoW leren kennen, zij speelde in een guild samen met vrienden van mij). En sindsdien vermaak ik me prima met de game. Die guild van mijn vrienden is door de jaren heen wat doodgebloed en dat was dan ook de reden om over te stappen nadat we van weer iemand anders in onze vriendenkring hoorden dat HG een toffe guild was. Ik speel zelf een Guardian / Resto druid genaamd Yserim (beide artifacts voornamelijk via WQs naar 35/34 traits geleveld). En het voornaamste waar ik naar op zoek ben is een stukje gezelligheid en vooral meer doen dan alleen maar World quests. PUGs heb ik het geduld niet voor gehad sinds Legion (oa vanwege drukte met bruiloft en verhuizing afgelopen jaar) dus ik heb nog niet eens alle Legion dungeons gezien (op heroic, laat staan Mythic). Dus heroic/mythic dungeons. Social raiding en indien anderen dit ook tof vinden; oude raids doen voor achievements (Only the Pentinent....) Sinds Legion ook een beetje casual PvP (af en toe een Battle ground, de free for all world quests) en nog altijd het verzamelen van mounts, toys en pets. Daarnaast is mijn vrouw ook overgestapt naar HG, zij speelt een Gnome Arcane mage en is sinds enkele weken 110 en wil nu ook gaan gearen en vooral meer DPS gaan doen want ze baalt ervan om onderaan dps-meters te staan. Andere hobbies behalve WoW ; Hearthstone spelen in de trein naar mn werk, fotografie, LARP, festivals bezoeken (fantasy en metal), comics en eigenlijk teveel om op te noemen

Over ons

Hollands Glorie is een Nederlandstalige World of Warcraft community en is actief op meer dan 25 realms. Onze guilds zijn cross-realm met elkaar verbonden en vormen samen een groot Nederlandstalig netwerk van enkele duizenden spelers. Hollands Glorie organiseert onder andere sociale in-game events, raids (Normal & Heroic) & rated battlegrounds.

Links

Meer over Hollands Glorie

×